VIDEO: “CIKLON” IM DOŠAO GLAVE – U spektakularnoj akciji pali trgovci drogom, pedofili i silovatelji

policija, Srbija

Policija je u 18 gradova u Srbiji u akciji “Ciklon” uhitila 123 osobe zbog sumnje da su se bavile trgovinom drogom, čija je vrijednost oko 20 milijuna eura.

Prilikom pretresa stanova i kuća zaplijenjena je veća količina oružja, ali i novac, piše beogradski Kurir.

“Zadat je veliki udarac narko-kartelima jer je zaplijenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa i 106 kilograma hašiša. Uhićena su i dva kurira ove grupe, koji su nosili dva kilograma kokaina, pet kilograma ekstazija i četiri kilograma amfetamima”, rekao je srpski ministar Nebojša Stefanović.

Istraga je trajala 13 mjeseci, a u akciji je, osim srpske policije, sudjelovala i njemačka policija.

Prema pisanju Kurura, nalaze se i dvojica silovatelja Vlada Nikolić (36) i Svetislav Gajić (34), a David Gajić (21), Nikolićev bratić, uhićen je zbog podvođenja, a tereti se za trgovinu ljudima.

David i Vlada Nikolić uhićeni su zbog sumnje da su šesnaestogodišnju djevojčicu iz Smederevske Palanke, Davidovu nevjenčanu suprugu, silovali i podvodili. Naime, Gajić i djevojčica upoznali su se preko Facebooka, pa je ona u lipnju došla u Bogatić živjeti s njim. Majka ju je pokušala vratiti kući, ali ona to nije željela, doznaje Kurir.

Kada je majka otišla počeo je Gajićev teror. Tukao ju je, vodio po gostionicama i nudio njezine usluge. Ako bi odbila, brutalno ju je tukao.

On i Nikolić potom su ju držali zatočenu u sobi bez hrane u kojoj je primala mušterije.

Jedne noći Nikolić ju je odveo na groblje, gdje ju je satima silovao i tukao. Zlostavljanje se otkrilo kada je djevojčica uhićena zbog krađe.

Svetislav Gajić (34) uhićen je zbog silovanja djevojčice (14).