VIDEO: ČEKAM TE – Medea predstavila svoju prvu autorsku pjesmu

Mlada riječka pjevačica Medea objavila je svoju prvu autorsku pjesmu “Čekam te”.

O tome kako je nastala pjesma s kojom se želi predstaviti i kao autorica, Medea je rekla:

“Ideja je nastala prije godinu dana u učionici u glazbenoj školi prije sata solfeggia, nakon čega sam napisala još nekoliko pjesama, što mi se učinilo jako interesantno. U školi se pojavila harmonska ideja, odnosno slijed harmonija i melodije i ta ideja me jako zaintrigirala pa sam odlučila napisati pjesmu kod kuće, u svom miru. Pjesma je nastala poprilično brzo za nekoga tko se tek ‘bacio’ u autorske vode, tako da sam ja bila jako entuzijastična i htjela sam da pjesma što prije izađe. No, kako sam jako samokritična i želim da sve bude savršeno, pjesmu sam dorađivala narednih godinu dana dok nisam bila sigurna da sam napravila sve što sam mogla da pjesma zvuči što bolje i da bude ljudima zanimljiva i pamtljiva.”

U realizaciji njene ideje pomogao joj je i iskusni Ivan Popeskić, producent i aranžer čiji rad Medea iznimno cijeni. Spot za pjesmu “Čekam te” snimljen je u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije, a u njemu Medea dočarava vrtlog emocija kroz koja prolazi pa upravo stoga vjeruje kako će i publika ovu pjesmu doživjeti različito.

Prethodni singl “Tebi pripadam” snimila je s Tedijem Grubicom i tako medijima razotkrila svoju ljubavnu vezu. Ovaj uspješni, mladi glazbeni par upoznao se na festivalu “Melodije Istre i Kvarnera”, a da se savršeno razumiju i u glazbi pokazao je upravo njihov duet za koju je Medea napisala stihove, a Tedi glazbu i aranžman.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!