VIDEO: BULJ U BUJICI – Kuščević je grobar demokracije, a Plenković čuvar odnarođenih elita!

Nakon što mu je dva dana zabranjeno govoriti u Saboru, Miro Bulj , saborski zastupnik Mosta, gostovao je na Z1 televiziji u emisiji “Bujica” Velimira Bujanca.

Govoreći o ministru uprave, prema kojem su išle sve moguće oštrice zbog sumnji u netransparentnost oko broja potpisa za referendume što su ih prikupljali iz GI Narod odlučuje, Bulj je u emisiji ustvrdio kako je “Kuščević grobar demokracije i lažljivac, a Plenković čuvar odnarođenih elita!

Ni Kolinda nije ništa bolja, umjesto da radi selfije, mogla je pomilovati barem jednog hrvatskog branitelja.

Svi su oni izašli iz diplomatskog inkubatora Bude Lončara”, poručio je Bulj predsjednici Grabar Kitarović, premijeru Plenkoviću i predsjedniku Sabora Jandrokoviću, za kojega kaže da je “više glasova dobio on u svome selu, nego predsjednik Sabora ukupno!”

Milorada Pupovca nakon bezorbraznog nastupa u Saboru, u kojem je vrijeđao hrvatske zastupnike, javno je upitao: “Pupovče, kad si već toliki čovjekoljub, zašto nam ne kažeš istinu o nestanku dr. Ivana Šretera?!”

Rekao je i kako je zanimljivo da Milijan Brkić nije niti jednom opomenuo Pupovca za vrijeme njegovog govora u kojem je neke nazivao pederima, “ali je zato meni zabranio govoriti čak dva dana”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/bujicavelimirbujanec/posts/1700364173443576″ bottom=”30″]