VIDEO: BRANIMIR BUNJAC – Kako bi vitez Reiner suspendirao demokraciju i volju birača

Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, koji je izazvao pravu lavinu svih mogućih napada nakon istupa u Saboru kada je u afektu verbalno prijetio straži, braneći svog kolegu Ivana Pernara, kojeg su iznosili uz uporabu sile, oglasio se o tome kako se želi na sve načine potisnuti demokracija u Saboru.

“Moći će postojati samo jedna Hrvatska- Reinerova, Plenkovićeva, Brkićeva i Jandrokovićeva, za ostale neće biti mjesta”, komentirao je na Facebooku, a objavu prenosimo u cijelosti, uz snimku na kojoj je predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću smiješno što će Bunjac govoriti pred praznom sabornicom, kao da je netko drugi odgovoran za to da osigura da oni koji primaju plaću kao zastupnici dolaze i na posao.

“/SUSPENZIJA DEMOKRACIJE I VOLJE BIRAČA/

Kaže vitez Reiner da će kažnjavati zastupnike koji se odupiru fizičkoj sili kako bi obranili svoje ustavno pravo na govor, na zdravlje i osobni integritet.

Ta mjera će se, naravno, primjenjivati isključivo na one koji dolaze na posao.

Oni koji ne dolaze na posao neće biti u opasnosti od kazne, a plaću će redovno dobivati.

Zamislimo istovremeno kako bi se proveo bilo koji drugi radnik u RH da samo jedan dan izostane s posla?

Jasno je da je konačni cilj zabraniti zastupnicima da iznose bilo kakvu kritiku u saboru, da se sabor pretvori u jednu veliku šutionicu i glasačku mašinu kako bi vlada mogla nesmetano provoditi svoju volju.

Moći će postojati samo jedna Hrvatska- Reinerova, Plenkovićeva, Brkićeva i Jandrokovićeva, za ostale neće biti mjesta”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BBunjac/posts/2374004456160667″ bottom=”30″]