VIDEO: BOŽIĆ NAM STIŽE – Uživajte uz sjajne glasove super kvarteta

Četvero popularnih hrvatskih pjevača, Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar, objavilo je videospot za svoju zajedničku božićnu pjesmu „Božić nam stiže“ autora Alen Orlić i Ivan Mikulić.

Božićne pjesme neizostavan su dio svakoga prosinca, a za najzapaženiju ovogodišnju novu božićnu pjesmu zaslužni su autori Alen Orlić i Ivan Mikulić. Riječ je o pjesmi „Božić nam stiže“ koju izvodi četvero popularnih hrvatskih pjevača iznimnih glasovnih sposobnosti: talentirana slijepa pjevačica Bernarda Brunović, pobjednica 1. sezone The Voicea u Hrvatskoj Nina Kraljić, diplomirani profesor glazbe, saksofonist i kantautor Roko Vušković i Igor Drvenkar, jedan od pjevača popularne HRT-ove emisije „A strana“.

Redatelj je videospota Max Hozić, koji je izjavio: „Uvijek se u božićnim pjesmama spominje bijeli Božić, pa sam želio snimiti svijetli, bijeli spot, a to smo upravo dobili u studiju Fotosvijet u kojem se snimao spot. Oduševljen sam pozitivom i energijom dragih ljudi s kojima sam radio na ovom spotu.“

Oduševljenje ne kriju ni izvođači pjesme koji svi redom ističu da je na snimanju spota bilo mnogo smijeha i veselja te da se to odrazilo na simpatičnost i dobru atmosferu samoga videospota.

Alenu Orliću i Ivanu Mikuliću ovo je već treća godina zaredom da su pripremili božićnu pjesmu skupine izvođača. Naime, prošle godine objavili su pjesmu „Božić nas raduje“ u izvedbi Božićnih 6 (Zdenka Kovačiček, Goran Bošković, Minea,  Pamela Ramljak, Gelato Sisters i David Danijel), a pretprošle godine pjesmu „Božić povezuje“ u izvedbi Božićnih 16 (Zorica Kondža, Azzurro, Max Hozić, Neda Parmać, Nikolina Tomljanović, Marko Kutlić, Bojan Jambrošić, Mario Roth, Nina Kraljić, Alen Đuras, Sabrina Hebiri, Igor Drvenkar, Mihael Bogčev, Kristina Boban, Marko Vukes i Mateo Mikulić).

Autorski dvojac Mikulić i Orlić ističe da im je poseban užitak stvarati vesele božićne pjesme koje pršte pozitivnom energijom i u njima okupljati najkvalitetnije pjevače hrvatske glazbene scene zahvaljujući kojima šire taj pozitivni božićni duh. Ovogodišnjom božićnom pjesmom „Božić nam stiže“ Alen i Ivan ne misle završiti s time. Već ove godine pripremaju još dva glazbena iznenađenja, a u budućnosti planiraju objaviti i božićni album.