VIDEO: BLAMAŽA – Je li Melania Trump ukrala govor Michelle Obame – pogledajte

Podijelite članak

melania trump, donald trump

Supruga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, Melania, inače bivša manekenka slovenskog porijekla, oduševila je prisutne na prvoj večeri konvencije republikanaca, ali je brzo u javnosti doživjela i kritike.

Na Twitteru je objavljeno kako je u svom govoru kopirala Michelle Obamu, govoreći gotovo iste rečenice kakve je izgovarala sadašnja prva dama na nacionalnoj konvenciji demokrata 2008. godine, piše Business Insider.

Evo su neki primjeri:

MELANIA: Od malih nogu moji roditelji su mi naglašavali da moram teško raditi da bih postigla ono što želim u životu, da je moja riječ moja obaveza i da radim ono što govorim, da održim obećanje i da se prema ljudima odnosim s poštovanjem. Na sve to ukazivali su mi svojim primjerima u svakodnevnom životu.melania trump

MICHELLE: Barack i ja odgojeni smo s istim životnim vrijednostima poput onih da moraš naporno raditi da bi postigao u životu ono što želiš, da je tvoja riječ tvoja obaveza, da napraviš ono što si rekao da ćeš napraviti, da se prema ljudima odnosiš s poštovanjem, pa čak i ako se ne slažeš s njima i ako ih ne poznaješ.

MELANIA: Te životne lekcije prenosim na našeg sina, i morat će ih učiti i sve naredne generacije jer želim da djeca u ovoj zemlji znaju da su jedina ograničenja za njihova postignuća snaga njihovih snova i spremnost da ih ostvare.

MICHELLE: Barack i ja živimo prema tim vrijednostima i prenosimo ih na sljedeću generaciju jer želimo da naša djeca – i sva druga djeca u ovoj zemlji – znaju da su jedino ograničenje za njihova postignuća i uspjehe njihovi snovi i spremnost da rade kako bi ih ostvarili.

Prije obraćanja na konvenciji republikanaca, za NBC ‘Today’ je Melania Trump kazala kako je sama pisala govor te da je imala ‘vrlo malu pomoć sa strane’.

Komentiraj