VIDEO: BLAGO MOJE – U emotivnoj pjesmi sve baš otkriva Senad Ajanović

Nakon što je ove godine započeo svoj diskografski put objavivši prvi službeni singl “Tu noć”, Senad Ajanović predstavlja pjesmu “Blago moje”.

Tekst nove emotivne balade proizašao je iz pera Bate Zlatanovića, dok glazbu, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni hrvatski producent Toni Lasan. Pjesma je snimljena u Lasanovom studiju “Gaćelezi” te u privatnom studiju Senada Ajanovića “Artton” u Frankfurtu. Lyric video djelo je Digital tima Croatia Recordsa.

“Raduje me u svakom slučaju da izlazi drugi singl ‘Blago moje’ u izdanju Croatia Recordsa. Velika je čast i zadovoljstvo, ali i privilegija biti dio obitelji najveće diskografske kuće u regiji. Uz veliku pomoć svih mojih dragih prijatelja napravili smo još jednu pjesmu i nadam se da će naći svoj put do svih slušatelja dobre glazbe. Znam da ih ima još puno, kako kod nas u domovini, tako i u dijaspori.”, izjavio je Senad Ajanović.

Glazbeni put Senada Ajanovića započeo je osnovnom glazbenom školom u Sarajevu. Do danas bilježi 27 godina karijere s impozantnim rezimeom, a među brojnim vrijednim postignućima u njegovoj dugogodišnjoj karijeri ističe se višegodišnja suradnja s Operom u Frankfurtu, zatim nastup na festivalu “Melodije Južnog Jadrana” u Opuzenu, gdje je osvojio nagradu za najbolji aranžman te finale izbora Večernjeg lista za nagradu Večernjakova domovnica.