VIDEO: BITKA ZA SINA – Severina stigla u Beograd da bi ga vidjela, ali je dječakov otac rekao da su u samoizolaciji

Da bi vidjela sina Severina je stigla u Beograd i na dan kada joj je sud to omogućio potražila sina kako bi ga vidjela i bila s njim nekoliko sati.

Ali, uzalud je zvonila na vratima svog bivšeg Milana Popovića, sina nije uspjela vidjeti, jer je rekao kako su u samoizolaciji zbog koronavirusa.

Na Instagramu Severina je objavila snimku i uz nju napisala:

“Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi.

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio.

Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata”.

Na snimci se vidi kako bezuspješno zvoni i izrazila je nadu kako će mjerodavna tijela u Hrvatskoj nakon svega nešto poduzeti.