VIDEO: BITKA ZA FINALE – Može li i kako sjajni Plantić iz BK Sesvete i do zlatne medalje?!

damir plantić, bk sesvete

Sjajan boksač BK Sesvete Damir Plantić odličnim se borbama dočepao polufinala na Europskom prvenstvu u boksu u Ukrajini i tako već ima brončanu medalju.

Međutim, svi se nadaju kako srčani Plantić, koji iz meča u meč boksa sve bolje, može i u finale, jer dok je zlato u igri on sigurno neće stati.

U polufinalu koje je na rasporedu sutra, 23. 6. 2017. Damir Plantić, koji se u svojoj karijeri može pohvaliti i svjetskim naslovom u savate boksu, borit će se protiv ruskog reprezentativca Muslima Gadzhimagomedova.

Valja reći kako je ruski borac sve svoje protivnike do polufinala svlada odlukom sudaca s 5-0.

Borbe počinju u 18 sati, a Plantić boksa osmi po redu.

Ulaskom u polufinale Plantić je osigurao i izravan plasman na svjetsko prvenstvo koje se održava 25. kolovoza u Hamburgu u Njemačkoj.

Rus Gadzhimagomedov, koji stoji Plantiću na putu do finala, je mladi boksač, izuzetno talentiran, ali bude li Plantić srčan i borben, ali i taktičan kao u dosadašnjim borbama, ima svakako svoju šansu.

Tomislav Šoljić, Damirov trener, imat će sigurno, kao i do sada, pravu taktiku za Rusa, ali i savjete za Damira.

U svakom slučaju i do sada je osvijetlio obraz i našem boksu, kao u svom klubu BK Sesvete, jer je nakon što su Hrvoje Sep i Filip Hrgović otišli u profesionalce, lijepo vidjeti kako imamo boksača spremnog i za najsjajnija odličja.

PISALI SMO:

STIŽE MEDALJA IZ UKRAJINE: Sjajni Damir Plantić iz BK Sesvete svladao Bjelorusa i ušao u polufinale  – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/boxingclubSesvete/videos/1280651802032829/” bottom=”30″]