VIDEO: BERNARDICA U BUJICI – Hrvatsku napuštaju djeca onih koji su je stvarali

Hrvatsku napuštaju djeca onih koji su je stvarali, a na položaje dolaze politički podobni – rekla je među ostalim u Bujici Z1 televizije Bernardica Juretić Rožman, bivša ministrica, koja se nalazi na listi za Europski parlament Hrvatskih suverenista.

“Dok je hrvatskih branitelja i suverenista Srbija neće ući u Europsku uniju, ma koliko Plenkovićev HDZ u tome pomagao Vučiću”, izjavio je pak Ane Žoni Maksan, dopredsjednik HSP-a AS i također kandidat Hrvatskih suverenista na izborima za Europski parlament.

Bivša ministrica Juretić Rožman pohvalila je i Tomislava Karamarka: “Svojim odlaskom na Bleiburg davao je jasnu poruku, a za to je imao i osobne motive, njegov otac Martin prošao je Križni put i zato je Karamarko mnogima smetao”.

Pukovnik Maksan vrlo je oštro prozvao Pupovca i ustvrdio da se iz Niša nije ni trebao vratiti. Pakoštanac bez dlake na jeziku odlikovan je najvišim državnim odličjima, tri puta je ranjavan u Domovinskom ratu, a ljuti ga kada ga netko naziva “umirovljenim” pukovnikom Hrvatske vojske, jer nikada nije uzeo braniteljsku mirovinu… SDP-ovu Ranku Ostojiću je poručio: “Izreka ‘locirati, identificirati, uhititi i transportirati’ mogla bi vrijediti i za njega!”

Juretić Rožman 6. je na listi Hrvatskih suverenista za Europski parlament, a Ante Žoni Maksan na 3. mjestu. U Bujicu se uživo javio i Pero Kovačević, peti s liste.

Komentirao je Crodemoskop RTL-a i munjeviti rast suverenista na 4 posto:

“Lista Ruže Tomašić sigurno prelazi prag! Većina HDZ-ovaca nezadovoljna je Plenkovićevom listom i glasat će za nju. Za Hrvatske suvereniste europski su izbori ‘Bljesak’, a parlamentarni će biti ‘Oluja’…”

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!