VIDEO: BAND AID SRCE HRVATSKE – Ovako pjevaju glumci za stradale u potresu

Kao reakcija na sve što se dogodilo u potresom teško razrušenoj Sisačko – Moslavačkoj županiji, na patnju i stradavanje ljudi, nastao je Bend aid Srce Hrvatske kao i istoimena pjesma „Srce Hrvatske“.

Dvadesetak umjetnika, u najvećem dijelu zagrebačkih glumaca, okupila se u zajedništvu glazbenog band-aida “Srce Hrvatske”.

Tako su poručili da nikakva ugroza ne može zaustaviti val dobrote koji se širi Hrvatskom kad god je njezinim građanima najteže.

Na sve je na Facebooku podsjetio naš poznati glumac Marko Torjanac:

“Drago mi je da mogu predstaviti pjesmu Band Aid ‘Srce Hrvatske’ koja je još jedan od načina na koji su se glumci i ostali umjetnici uključili u podršku našim sugrađanima nastradalima u potresu!

Hvala Leonardu Čečiju Baksi, autoru teksta, Toniju Eteroviću, skladatelju kao i Andrei Bakovic koji su me pozvali da sudjelujem u ovoj posebnoj glazbenoj podršci zajedno s kolegama!”

Ekipa koja je sudjelovala u ovom projektu :
GLUMCI: Marko Torjanac, Andrea Baković, Davor Svedružić, Sanja Marin, Jasna Palić Picukarić, Adalbert Turner Juci, Adam Končić, Kostadinka Velkovska, Žarko Savić ,Pero Juričić, Ronald Žlabur, Marija Kolb ,Marina Kostelac, Matija Prskalo, Matilda Sorić, Branko Smiljanić, Đuro Roić, Zlatko Ožbolt

GLAZBENICI: Tomislav Presečki (gitare),Nino Krznar (bas gitara),Toni Eterović (programiranje, klavijature, prateći vokal), Jadranka Krištof (prateći vokali).

Komentiraj