VIDEO: BALAŠEVIĆ NAKON INFARKTA – Koncerte u Osijeku i Zagrebu ja bih obećao, ali pitaju se liječnici

Podijelite članak

Legendarni Đorđe Balašević doživio je infarkt sredinom studenog, nakon kojeg su mu ugrađeni stentovi, a o svemu je javnost obavijestila njegova kći Beba Balašević na Facebooku.

A sada se obožavateljima javio i sam 66-godišnji Balašević i to također na Facebook profilu svoje kćeri putem videa od nešto više od 12 minuta.

“Novinari obično uvijek pretjeruju, no ovaj put nisu puno pretjerali, jer bio sam u nekoj maloj frkici i žao mi je što sam morao odgoditi koncert. Bio sam 4 dana u bolnici, imam 4 stentića. Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, u svom je stilu počeo Đorđe.

“Tu se oporavljam u našem dvorištu uz pomoć svoje obitelji, naravno, no sada je najljepši mjesec koji je posebno važan u mojoj obitelji, jer imamo i tri rođendana i moja jedina ljubav, supruga Olivera izdaje knjigu te moram biti ovdje prisutan”.

Potom je nešto rekao i o koncertima, među kojima su i oni u Osijeku i Zagrebu.

“Moram se prvo posavjetovati s liječnicima, s njih dvoje najmanje, i njih trebate pitati kako je Đole, a ne mene. Uglavnom, nadam se da će sve biti u redu, jer postoje ti koncerti koji su već zakazani, ja ne volim reći rasprodani. Neki dan sam pročitao da sam potvrdio koncert u Osijeku, nisam, ali ga sad pokušavam potvrditi i ako ne uspijem održati koncert tamo, neću nigdje. I u Zagrebu, ja se tamo uvijek dolazim liječiti, a ne provjeravati da li sam bolestan.

Ono što je najvažnije, kada budem dobio nadam se zeleno svijetlo, opet ću se obratiti ovim putem javnosti, ali da se mene pita, ja bih te koncerte već sada obećao, ali i da se mene pitalo, ja već jedno tri tjedna ne bih bio živ pa bolje da se mene ne pita”.

Komentiraj