VIDEO: BAHATOST NA VISINI – Pogledajte što je HDZ-ov gradonačelnik Zadra poručio vijećnici

Branko Dukić, ginekolog i HDZ-ov gradonačelnik Zadra, proslavio se bahatošću i neprimjerenim ponašanjem prema SDP-ovoj gradskoj vijećnici Ireni Dragić.

Poznato je kako zadarski gradonačelnik ima najveću plaću od svih gradonačelnika u Hrvatskoj, koja iznosi blizu 22.000 kuna, a Dragić smatra da su njegova primanja nezaslužena.

”Što da kažem? Gradonačelnikova plaća je takva kakva je. Niti sam je ja birao niti sam je tražio, nego sam došao na ovo mjesto i ona je takva kakva je. Kad vi budete možda jednog dana gradonačelnica, vi se, naravno, odreknite, poput svih vaših socijalističkih metoda”, odgovorio je gradonačelnik Dukić, te dodao:

”Znači, vi upadate nekome i u ona prava koja su im određena. Vi bi sve to ukinuli. Vi bi nama i život ukinuli, da samo možete. Tako se dijelom i ponašate jer vi nikad niste znali raditi niti graditi. Ali znali ste zapovijedati, to da”.

Rekao je i da je kao ginekolog i dalje dostupan svojim pacijenticama te da mjesečno dva puta radi u bolnici. A potom je poručio vijećnici:

”A vi kad dođete na vlast, vi si onda sjednite malo na travicu, zapalite jedan mali joint i lagano dišite”.

Sve mu je to bilo smiješno pa je uz smijeh i otišao s govornice.

SNIMKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Komentiraj