VIDEO: AFERE – Je li Melanija Trump “ubila” kampanju svog supruga Donalda?!

Melania Trump

Njihova priča kaže kako su se prvi put sreli u njujorškom klubu Kit Kat 1998. godine – 28-godišnja Melanija Knavs, slovenska manekenka, i Donald Trump, uspješan 52-godišnji milijader i zavodnik.

Nakon sedam godina odlučili su se za brak i pripremili veliku feštu u Palm Beachu 2005. godine. Ali, sada izlaze novi detalji i nove priče, pa je možda doista to samo priča Trumpovih, dok je istina nešto drukčija.

Bojan Požar, novinar iz Slovenije, tako je za Daily Mail rekao da je javno upoznavanje u klubu bilo inscenirano, jer su se navodno sreli tri godine prije, 1995.

“Melania Trump – Insajderska priča: Od slovenskog komunističkog sela do Bijele kuće”, naslov je neautorizirane biografije za koju je Požar, kako kaže, razgovarao s brojnim modnim agentima.

U španjolskom izdanju magazina Harper’s Bazaara 1996. objavljena je njezina prva naslovnica, a to može navodno zahvaliti samo Trumpovu novcu.

Postoji i nekoliko vertzija njihovog upoznavanja. Jedna kaže da su se susreli u restoranu u njujorškom Sohou, a druga da je to bilo na zabavi jednog poznatog igrača bejzbola. Ali, nitko ne kaže da je to bilo u Kit Katu 1998.Melania Trump 2

Također je zanimljivo da Melanija tvrdi da se u New York doselila 1996., a procurile su njezine seksi fotografije lezbijske tematike, koje su navodno u New Yorku snimljene 1995.

Daily Mail nudi dva odgovora zašto bi Trumpovi lagali o tome kada su se upoznali i kada je Melanija stigla u New York.

Trump je 1995. još bio u braku sa drugom suprugom Marlom Maples. Već je afera Maples, dok je još bio u braku s Ivanom Trump, privukla je veliku pozornost medija, pa mu nije svejedno što bi konzervativni birači, koji su mu oprostili jedan preljub, mislili o ponavljanju svega.

Ništa se ne zna o životu Melanije od 1995. do 1998. Imala je mnoge dečke u Sloveniji, ali ispada da nije bila ni s kim. To je po Požaru još jedan dokaz u prilog aferi s Trumpom.

Što se tiče Melanijine selidbe u New York,

Službena verzija o dolasku Melanije u New York 1996. vjerovatno je nastala zbog radne dozvole. Sama je govorila da se vraćala iz New Yorka u Sloveniju kako bi dobila pečat na vizi.

Znači da je u to vrijeme imala turističku, a ne radnu vizu. Njezino snimanje 1995. tada je neugodno za Trumpa i to ne samo zbog golotinje nego i zbog toga što je radila – ilegalno.

Velik problem za političara koji je svoju kampanju temeljio na borbi protiv ilegalnih imigranata. S usponom da možad i bude prva dama SAD-a, rastu i skandali vezani uz Melaniju, onu Melaniju Knavs.melania trump, donald trump

“Od kupleraja do Bijele kuće: Istinita priča o Melaniji Trump” naslov je još jedne knjige neautorizirane biografije. U njoj se tvrdi da je modna agencija za koju je Melanija radila u Milanu zapravo bila “klub za finu gospodu”. Iako ne postoje dokazi za te tvrdnje, same optužbe dovoljno opterećuju Trumpove.

Slovenski časopis Suzy je prije dva tjedna objavio priču na četiri stranice o tome kako je njujorška agencija za koju je radila zapravo pružala i usluge eskorta.

Manekenke bi imale dva portfolija, jedan za modne zadatke i jedan za situirane muškarce. Vlasnik agencije Paolo Zampolli odbija sve takve tvrdnje, a autor članka poziva se na neimenovane izvore iz Amerike.

Iz Slovenije ovih stiže još jedan potencijalni problem za Melaniju. Njen prvi dečko, Peter Butoln, navodno posjeduje njene fotografije u toplesu i donjem rublju, za koje mu tablodi već nude velike svote. On odbija takve ponude, ali pitanje do kada. Možda dok naraste cijena, ako Melanija postane prva dama.

https://www.youtube.com/watch?v=EjssS0TRn6o

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!