VIDEO: 30 IM JE GODINA TEK – Tamburaši Dyaco i album “Skladište broj 7”

Trideset godina glazbenog rada, svima poznati tamburaši Dyaco, obilježili su na najljepši mogući način. U prodaji je njihov novi album, znakovitog naziva Skladište broj 7, u izdanju Hit Recordsa.

Sedmi album pravi je predstavnik onoga što su dečki postigli svih ovih godina, po čemu su prepoznatljivi i cijenjeni. Dvanaest pjesama koje osvajaju na prvo slušanje, već jesu ili će postati neizostavan dio vaše glazbene kolekcije.  ‘Kad tad’, ‘Garava’, ‘Pukni zoro’, ‘Zagrlimo vjetar‘ ili aktualna ‘Otrovnica‘, ‘odišu’ modernim, novim stilovima urbane tamburaške glazbe.

Idealan scenarij za obilježavanje glazbenog jubileja, upotpunili su suradnjama s brojnim uglednim autorskim imenima, od Miroslava Rusa, Indire Levak, Antonije Šole, Damira Bačića, Gorana Boškovića i Ante Pecotića, dok je spomenuta ‘Zagrlimo vjetar’ djelo člana benda, Mislava Živkovića.

Svoj primjerak novog albuma Dyaca možete pronaći u svim prodavaonicama nosača zvuka ili online na http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8754

‘Budući da se od izlaska prošlog albuma i pripremanja ovoga, dogodilo jako puno stvari, i onih pozitivnih, ali i onih tužnih, album predstavlja skladište naših uspomena i djelić naše intime, koju predstavljamo svim slušateljima.’

Uz već dobro poznate singlove, na albumu se nalaze i nove pjesme, tako da vjerujemo će naši pratitelji moći uživati u njima. Unatoč tome što je ova godina čudna, luda i neočekivana, mi smo je željeli završiti na najljepši način – izdavanjem našeg sedmog albuma“’, istaknuli su članovi benda.

Upravo ovaj album najavljen je singlom ‘Otrovnica‘, koji je u kratkom roku osvojio simpatije. ‘Mi jesmo tamburaši, međutim već dugi niz godina širimo granice našeg stvaralaštva i budući da smo i osmislili električne tambure, cilj nam je u svakoj prilici modernizirati naš glazbeni izričaj, a takav je slučaj baš i sa Otrovnicom’.

Poletni i atraktivni ritam pjesme priča je o ljubavi koja nema sretan završetak, ali je toliko upečatljiva da se takve uzbudljive događaje jednostavno mora opjevati. Otrovnica je žena sa dva lica, žena koja uzima tuđe srce, ali nikome ne daje svoje.

Pravo lice Dyaca otkrijte i vi slušajući njihov novi album Skladište broj 7, koji kao što smo naveli možete pronaći u svim prodavaonicama nosača zvuka ili online na http://www.hitmusicbox.com/albumi-hit-box

Komentiraj