VIDEO: 15 ČINJENICA O UBOJSTVU – Članovi Jelenine obitelji lagali – otkrili ih mobiteli

jelena krsmanović marjanović

Prošlo je 12 dana, a policija još traga za ubojicom ili ubojicama pjevačice “Granda” Jelene Krsmanović Marjanović. Ima još niz pitanja i zagonetki.

U potrazi za novim dokazima a možda i predmetom kojim je ubijena policija isušuje i kanal u kojem je pronađeno tijelo brutalno ubijene pjevačice, piše beogradski Kurir.

Policija i forenzičari pretražuju područje kod nasipa u borčanskom naselju Crvenka, krčeći gusto raslinje, u potrazi za novim dokazima koji bi ukazali na ubojicu i konačno rasvijetlili ovaj izuzetno složen slučaj.

Kako smo pisali, policija ne odbacuje niti jednu mogućnost – da je Jelena ubijena na mjestu na kojem je i nađena, kao i da je ubijena na nekom drugom mjestu, a tijelo je potom bačeno u kanal kod nasipa.

Sada dolaze i vijesti s obdukcije koje govore kako je tijelo navodno bilo u vodi bilo samo tri sata, što direktno ukazuje na to da se preostalih 17 sati nalazilo na nekom drugom mjestu.

Saznaje se i kako su i dalje u žiži zanimanja policije neki članovi obitelji pokojne Jelene, jer  nisu govorili istinu o svom kretanju 2. travnja, kada je pjevačica ubijena.

Zaključak je to istrage nakon provjere podataka iz baznih stanica i izjava koje su članovi obitelji dali policiji.

To je još više povećalo sumnju da su u Jelenino ubojstvo možda umiješani pojedini članovi obitelji.

Policija je danas bila u kući obitelji Marjanović. Iznijeli su iz kuće tepih i dvije vrećice.

Na ovoj snimci je kronologija, ali i neke činjenice iz istrage.