VIDA NAKON WALESA: Moramo ići na EURO – protiv Slovačke na pobjedu!

Vatreni su propustili i drugu meč loptu u kvalifikacijama za EURO 2020. godine. Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je u Cardiffu s Walesom i odluka o odlasku na smotru najboljih nogometaša Europe past će 16. studenog na Rujevici u zadnjem kolu protiv Slovačke.

Pitanje je u kojem će sastavu biti izabranici Zlatka Dalića jer su zbog ozlijede travnjak napustili Mateo Kovačić i kapetan Luka Modrić, a treće žute kartone zaradio je stoperski par Dejan Lovren i Domagoj Vida.

“Najbitnije je da idemo na EURO i naravno da ćemo to napraviti i pružiti veselje našim navijačima. Najviše mi je žao što sam dobio nepotreban žuti karton jer nisam vidio igrača, a izbornik će naći najbolje rješenje.

Ne smijemo ići na osvajanje boda jer igra se u Hrvatskoj, idemo na pobjedu, a najvažnije da se nitko ne ozlijedi u svojim klubovima i da svi dođemo zdravi na okupljanje”, poručio je Domagoj Vida.

Rijetko kad smo kvalifikacije prošli bez drame, a ni ove nisu izuzetak. “Mi si uvijek moramo malo zakomplicirati. Odluka pada preda našim gledateljima što možda može biti pozitivno jer svi zajedno ćemo to proslaviti”, smatra mladi Josip Brekalo.

Posljednje informacije govore da Kovačić i Modrić ipak nisu teže ozlijeđeni i bit će u pogonu za nekoliko dana. No, još se iščekuje konkretnije liječničko izvješće.