VICKOVI TEŠKI DANI: Legendarni voditelj prikovan za postelju – silno želi opet na noge

Nedjelja prijepodne, Stubičke toplice, traumatološki odjel, prvi kat, soba 104, još uvijek ne smijem hodati van sobe bez nadzora terapeuta, oko kreveta i do stola smijem, još uvijek sam u peleni i imam urino kateter.

Napisao je to još 24. siječnja na Facebooku legendarni radijski voditelj Trpimir Vicko Vicković, koji je zbog bolesti bio neko vrijeme u KBC Dubrava, a sada je na rehabilitaciji u Stubičkim toplicama.

U nastavku Vicko kaže:

Oblačim se sam. Tlak i šećer u krvi odličan. Ne gledam tv program, ne slušam radio. Na portalima što je istaknuto u naslovima pročitam. Našao sam na jednoj stranici modernu poeziju hrvatskih nepoznatih pjesnika pa si malo to čitam u dokolici.

Redovito telefonski kontaktiram sa sebi dragim ljudima. Profil na društvenim mrežama je pun pozdrava, lijepih želja i riječi podrške da sam se našao malo zatečen tko je sve našao shodim poslati mi poruku. Hvala vam svima!

E, da, dobio sam vanjsku tipkovnicu standardne veličine pa mi je pisanje olakšano s ovim mojim pukljavim prstima. Zato sam si dao oduška, hehehe….Živili!”

Zbog komplikacija s bolešću Vicko je u Stubičkim toplicama gdje se oporavlja od bolesti koja je razorila živce u njegovim nogama zbog čega ne može samostalno hodati.

“Kad sam bio na ispitivanju provodljivosti živaca i njihove osjetljivosti, jedan mi je liječnik objasnio da se 1 milimetar živca oporavlja jedan dan. Ja imam samo do koljena 40 cm tako da će to potrajati i više od 400 dana, no ne brojim dane, nego želim osjetiti svoja stopala, želim osjetiti svoje noge, želim koračati svojim nogama i funkcionirati kao prije – ističe Vicko za Večernji list.

Ni sam ne zna je li sve posljedica koronavirusa zbog kojeg je bio u KBC Dubrava.

“Činjenica je da sam bio zaražen koronavirusom, a je li ovo posljedica ili uzrok, ne znam”, rekao je Vicko koji se čvrsto nada oporavku i da će opet stajati na svojim nogama kao nekad.

Želimo Vicku brz oporavak i da ga što prije opet čujemo u eteru neke od radio postaja.

Komentiraj