VESNA ŠKULIĆ: Znam da mogu i zato sam odlučila – kandidirat ću se za predsjednicu SDP-a

Vesna Škulić (Foto: Facebook)
Vesna Škulić (Foto: Facebook)

“Znam da mogu i zato sam odlučila; kandidirat ću se za predsjednicu SDP-a Hrvatske i pokazati kako socijaldemokracija ima ljudsko lice”, napisala je Vesna Škulić na svom Facebook profilu.

“Sretan je onaj koji ima dovoljno ponosa da nikada ne govori o sebi, koji se boji onih što ga slušaju i koji ne dovodi u pitanje svoju vjerodostojnost ohološću drugih”, dodala je.

Prije neki dan je pak napisala:

JA VESNA ŠKULIĆ, BI SE KANDIDIRALA ZA PREDSJEDNICU SDP-a!

.slušam, slušam,čitam, gledam i vidim da ne ide prema dobrom! Počele su svađe, a ja ne volim kada se moje kolege svađaju , nedajbože i vrijeđaju! I to sam odlučila prekinuti!
Udovoljavam svim uvjetima: žensko sam, osoba s invaliditetom, socijalno sam osjetljiva, bila sam zastupnica dva mandata, volontirala u Uredu Predsjednika Republike dvije i pol godine bez kune naknade, borila se i borim za načela socijaldemokracije! Dovoljno sam borbena al ne lupam šakom od stol, znam smiriti situaciju jer sam dobra pregovarač, imam međunarodne kontakte! Volontirala sam za društveno koristan rad godinama! Za vrijeme obnašanja zastupničke dužnosti, zastupnica sam koja je najviše provela na terenu!

OBZIROM DA VOLIM ČUTI GLAS NARODA, NE SAMO ČUTI VEĆ I POSLUŠATI, ZANIMA ME VAŠE MIŠLJENJE!

DAKLE, DRAGI PRIJATELJI, ČLANOVI SDP-a I SIMPATIZERI, MOLIM VAŠE MIŠLJENJE!

P.S REDOVNO PLAĆAM ČLANARINU

Škulić je rođena 1. listopada 1961. u Zadru. Završila je Centar za upravu i pravosuđe u Zagrebu – SSS – upravna referentica.

Bila je saborska zastupnica SDP-a od 11. siječnja 2008. do 22. prosinca 2011.

[fb_pe url=”https://web.facebook.com/photo.php?fbid=10208246380731154&set=a.3645938861055.2147837.1051905509&type=3&theater” bottom=”30″]