VELIKI PROJEKT OSIJEKA: Krenula izrada kampa vrijedna osam milijuna eura

VELIKE AMBICIJE: Predsjednik Osijeka otkrio kako će klub dovesti u vrh HNL-a Službeno je obilježen početak uvodnih, odnosno pripremnih radova na izgradnji Kampa Škole nogometa NK Osijek na Pampasu. Predsjednik Uprave osječkog prvoligaša Ivan Meštrović rekao je kako bi kompletni radovi trebali biti završeni najkasnije za 20 mjeseci.

“Počinjemo sprovoditi u djelo ono što je bilo dugo vremena planiramo. Bit će to najmodernija Škola nogometa na području ne samo Republike Hrvatske nego i puno šire. Investicija je vrijedna osam milijuna eura, sredstva su unaprijed osigurana i ostaje nam samo nadati se povoljnim vremenskim uvjetima, kako bi sve išlo prema našem planu. Izgradit ćemo devet vrhunskih nogometnih terena uz prateću infrastrukturu što će omogućiti i novu vizuru gradske četvrti Retfala. To će biti novo mjesto okupljanja naših sugrađana, jedan novi kvart, čist i uredan, koji neće nastati u smislu nekakve dnevne politike ili nečijih osobnih interesa”, rekao je Meštrović za službenu stranicu kluba s Drave.

Pritom je Meštrović veliki dio zasluga pripisao i čelniku gradske uprave koji se od početka iskreno stavio na raspolaganje za realizaciju ovoga velikoga projekta u gradu na Dravi:

“Zaslugom gradonačelnika Ivana Vrkića, naših mađarskih partnera i ostavit ću na kraju jedan posto i mojom zaslugom, ovaj Kamp dolazi na mjesto koje trenutno zasigurno nije reprezentativno kao što će biti u bliskoj budućnosti. Također, moram reći da cjelokupni projekt dolazi u vrijeme koje je krajnje nezahvalno za ovakve investicije, ali i u grad koji zaslužuje puno više od ovoga. Hvala vam što ovome svjedočite, hvala što pratite NK Osijek u ime brojne djece za koju sve ovo radimo i koja će dobiti uvjete o kojima će njihovi vršnjaci diljem Hrvatske moći samo sanjati”, rekao je Meštrović.

 

 

Komentiraj