VELIKA VEČER PETKOVIĆA: Nakon vodstva Osijeka- Petković dva puta s 11 metara za pobjedu!

Na rasprodanoj Opus Areni igrali su Osijek i Dinamo. 

U 5. minuti velika šansa za Dinamo. Špikić je opalio s nekih 13, 14 metara, lopta se od bloka odbila u vratnicu.

A onda je Dinamo primio gol već u 7. minuti. Zabio je Ramon Mierez nakon katastrofalna greška Boška Šutala koji je predao loptu Mierezu, a on je odmah tukao i pogodio sam kut.

U 17. minuti nakon dobre akcije Špikić je izašao sam pred Malenicu na nekih desetak metara, opalio, ali Malenica sjajno brani.

Minutu kasnije Lovrić je bio u prilici dovesti Osijek u vodstvo od 2:0, ali ciljao je gornji kut i promašio. Osijek igra sjajno i u 20. nova prilika. Bukvić se sjurio, ušao u sredinu i silno opalio u sam kut, ali slijedi čudesna obrana Nevistića.

U 30. Jakirović vadi lošegg Mihaljičenka, a ulazi Emreli. Ukrajinac je ljut i nije želio dati ruku treneru.

Guedes je pao i ostao ležati u 35. a Dinamo je nastavio s akcijom, a Lovrić s leđa ruši Špikića na 20 metara od vrata i dobio žuti. Slobodnjak se spr ema pucati Bulat, ali napucao je loptu izvan igre jer je njegova momčad nezasluženo došla u priliku. Zaradio je ovacije stadiona.

U 45. Emrelija je sjajno poslužio Petković, ali on sam pred Malenicom slabo puca i vratar odbija, a odbijanac Bulat šalje preko gola.

U nastavku Špikić je izašao, Menalo ušao. I u 46. Osijek vodi 2:0, a zabio je Bukvić, kojerm je dao Mierez. Bukvić je iz teške situacije probio Nevistića.

U 62. Gržan ruši Bulata na neka 22 metra od gola. Petković snažno puca, Malenica brani. Dvije minute kasnije Petković je nanizao pola obrane Osijeka, snažno pucao, ali Malenica opet brani.

Dinamo konačno smanjuje na 2:1 u 71. a pogađa Emreli nakon odličnog ubačaja Moharamija. Dinamo opasno napada. Igra se pred golom Osijeka.

U 87. kazneni udarac za Dinamo nakon što je Nejašmić igrao rukom, sudac Zebec je pogledao situaciju na poziv VAR-a. Zabio je hladno Petković panenkom.

Opasno živi Osijek, sjajan ubačaj Petkovića a Malenica skida s noge Drmića. U 90. dva kornera za Dinamo. Četiri su minute sudačkog dodatka. Dinamo traži pobjedu.

U 93. Perić leži na travnjaku uz bolnu grimasu na licu nakon jednog duela u gužvi. Zebec tražio pomoć VAR-a. Prava drama… Zebec ide gledati nakon poziva VAR-a. Novi kazneni udarac. Sada je 98. minuta. Opet Petković.  I opet zabija za pobjedu Dinama od 3:2.

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!