VELIKA POBJEDA HRGOVIĆA: Nokautirao je McKeana i čeka borbu za pojas

Filip Hrgović večeras je u londonskoj O2 Areni protiv Australca Demseyja McKeana imao najveću i najvažniju borbu karijere.

Dosta često Hrgović pogađa McKeana u tijelo. Zatim ga je s dva sjajna krošea pogodio u glavu. Poljuljan je Australac. Nakon toga i lijepa kombinacija, sjajna runda Hrgovića.

U drugoj rundi Hrgović je protivnika dobro uzdrmao s nekoliko direkta McKeana. Primio je i nekoliko udaraca u tijelo. Činilo se da je Hrgović mogao završiti meč.

U trećoj rundi nastavlja se potpuna dominacija Hrgovića. McKean je nemoćan, a Hrgović neprestano zadaje snažne udarce. Australac spas traži u klinču.

I učetvrtoj rundi McKean he tražio odmor i naslanjao se na Hrgovića koji ga je opet nekoliko puta dobro pogodio.

U petojn rundi najbolji McKeana dosad. Držao je inicijativu u prvoj polovici runde i u par navrata je Hrgović primio udarac. Zatim je kontrolu preuzeo Hrgović i na kraju jednim direktom sjajno pogodio McKeana.

U šestoj totalno bezopasan Australac. Konstantno hvata Hrgovića u klinč. Naslanja se rukavicama na konopce.

U sedmoj McKean je uspio zadati nekoliko udaraca Hrgoviću, dobrim dijelom u tijelo. Ali Australac se i dalje naslanja, hvata u klinč. U osmoj Australac i dalje nastavlja po svom ali je i zadao više udaraca od Hrgovića.

U devetoj rundi sjajan Hrgović, zadao je nekoliko udaraca i bio u situaciji da sruši protivnika. Sudac dopušta da se stalno hvata za konopce.

U desetoj Hrgović je zadao neke udarce, ali nisu bili toliko razorni. Ipak, i ovu rundu je zasigurno dobio.

U 11. rundi fantastičan udarac Hrgovića za početak runde, ali protivnik je izdržao. McKean mora napasti, ali ništa od toga.

U 12. rundi Hrgović je krenuo silovito i toliko uzdrmao protivnika da je teturao po ringu i sudac je prekinuo borbu. Hrgović je pobjednik!