VEDRAN ĆORLUKA: Livaja najveća zvijezda? Za mene su to Oršić, Livaković…

“Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije”.

Rekao je to za Sportske novosti naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka, koji je sada jedan od pomoćnika izbornika Zlatka Dalića.

“Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković… Moja podrška uvijek ide njima. No to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju”, rekao je Ćorluka, pa dodao:

“Drago mi je što je Dinamo osvojio prvenstvo, nije mi drago što nije uzeo i Kup. Volio bih uvijek da Dinamo podiže pehare. No super je što se Hrvatska liga diže. Ovakav Hajduk, kakav je sada, probudio je i u nama dinamovcima, kao što se vidjelo u Kranjčevićevoj, protiv Osijeka, u Šibeniku i na derbiju s Hajdukom u Maksimiru, novu energiju.

Dinamo je imao jako veliku podršku u želji da se osvoji titula. Samo je navijače trebalo probuditi. Iako mislim da bi to moralo biti u dinamovcima od prvog kola sljedećeg prvenstva. Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub.”