VATRENA JEDINICA: Evo kako Subašić najavljuje važne utakmice Hrvatske

danijel subašić

Danijel Subašić vratio se na terene u ligaškom dvoboju s Montpellierom, a u petak i ponedjeljak Hrvatsku očekuju odlučujući kvalifikacijski dvoboji s Finskom i Ukrajinom.

“Osjećam još malo boli u gležnju, ali znamo što nas čeka i moramo dati sve od sebe kako bismo ostvarili cilj. Ozljeda će uvijek biti i to treba izdržati. Imamo igrače koji mogu uskočiti, koji će pružiti maksimum kao i svaki puta, a ključno je kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo djelovati na terenu”, poručila je reprezentativna “jedinica” za službenu stranicu HNS-a.

“Utakmica s Finskom bit će teška, kao što je bila i u Tampereu, no moramo uzeti ta tri boda i otići u Ukrajinu potvrditi prvo mjesto i plasman u Rusiju. Pritiska nema, treba zaboraviti ono što je bilo, ostaviti sve to iza sebe. Možemo utjecati samo na ono ispred nas, te jednostavno moramo biti bolji. Finska je dobra, pobijedila je čak i Island, i najvažnija nam je upravo ta prva utakmica”, nastavio je Subašić.

Svi su reprezentativci složni u želji da se idućeg ljeta okušaju na smotri najboljih u Rusiji.

“San je svakog nogometaša igrati na Svjetskom prvenstvu, pa tako i moj. Igrao sam na svim natjecanjima osim toga te mi je to veliki cilj”, ističe Subašić.