VANNA: Tuga za ljudima poput Massima nikada me ne napušta

U emisiji “Kod nas doma” gostovala je naša poznata pjevačica Vanna čiji ćemo veliki koncert iz zagrebačke Arene gledati ovaj vikend, u subotu i nedjelju, na drugom programu HRT-a. 

– Borba je to. Nije da se borim protiv nekoga, nego je to borba za moj glazbeni svjetonazor i tu neku informaciju, emociju i melodiju koju ja želim prenijeti. Na sreću imam super suradnike i to nam uspijeva. Postoje ti neki stereotipi, u smislu žena je pjevačica, a muškarac je umjetnik. Glazbenim svijetom vladaju žene tako da polako. Nije to borba protiv, to je borba za svoj trenutak, poručila je Vanna za HRT govoreći o svojoj budućnosti.

U autorskom smjeru planira ići i dalje, kaže da je to veseli.

– Da ću se i dalje izražavati to je sasvim sigurno, a to je zbog publike koja mi je dala dobru povratnu informaciju i bilo bi glupo stati. Radi se na novim pjesmama, neke su već i gotove. Koncerti me naravno i dalje vesele. Najviše volim biti za mikrofonom i pokazati to što je u meni ili sve ono što je bilo pa onda to sublimirati u dva sata koncerta.

Jedino što nam preostaje, kaže Vanna, je da uživamo u trenutku jer ružnih trenutaka će neminovno biti, ne možemo ih zaobići, niti biti imuni na njih. Jedan od takvih tužnih trenutaka bila je i smrt njenog dragog prijatelja i kolege Massima.

– Ta tuga me nikako ne pušta. Vrijednost zajedničkih trenutaka s dobrim ljudima oko sebe, zajednička lijepa iskustva s dobrim smijehom, to je sve što nam ostaje, poručila je.