VANĐELIĆ O OTKAZU: Do kraja prosinca sam tu, moj posao završava

Ravnatelj Fonda za obnovu Damir Vanđelić dao je ostavku na to mjesto, jer tvrdi da je njegov posao pri kraju. Odlazi s te pozicije krajem prosinca.

Izvor: Media servis

Podsjetio je da je od početka tvrdio da njegov posao više neće imati smisla kad se Fond ustroji i kad sve krene glatko teći.

‘‘Imat ćemo još jednu konferenciju na zadnji dan kad ja završavam svoj posao. Dakle ja posao nastavljam, a osigurat u kontinuitet rada Fonda, ne smije se dogoditi diskontinuitet rada Fonda. Ni jedan građanin ne treba trpi zbog toga što ja smatram da je moj posao završen i da se zapravo treba nastaviti nekakvim daljnjim tijekom budući da smatram da je ovo uhodano‘‘, rekao je.

Prije njegova odlaska, ravnateljem bi trebao biti imenovan trenutni zamjenik ravnatelja Fonda.

“Ne odlazim ni iz kakvog prosvjeda. Odlazim u dogovoru i odlazim zbog toga što smatram da sam ovaj dio posla završio. Ne vidim nikakvu svrhu da ja to ostanem još tri, šest mjeseci i moj posao je završen. To sam od početka od prvog razgovora s premijerom naglasio, koji je cilj i koliko će on trajati. Trajao je realno i dulje nego što sam ja očekivao‘‘, rekao je Vanđelić.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!