VABIO DJEVOJČICU U AUTO: Muškarac (48) ima zabranu približavanja OŠ Jordanovac

policija, hrvatska

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb 48-godišnjaku koji je je vabio učenicu 5.razreda da uđe u njegov automobil su izdali naredbu o određivanju mjere opreza – zabrana približavanja zoni Osnovne škole Jordanovac u krugu od 100 metara.

Isto tako zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Zagrebu protiv 48-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog.

Povodom događaja koji se 6. studenog u poslijepodnevnim satima dogodio ispred OŠ Jordanovac u Zagrebu, iz policije su još jučer poručili kako pojačano nadgledaju područje osnovne škole, što će činiti i narednih dana.

“Obavještavamo građane i roditelje kako nema razloga za zabrinutost te da se sve školske aktivnosti mogu odvijati uobičajeno. Ovom prilikom demantiramo navode pojedinih medija da je nepoznata muška osoba djetetu prijetila nožem. I u ovom slučaju pozivamo javnost i roditelje na oprez, ali nikako na širenje panike budući policija poduzima intenzivne mjere preventivnog karaktera kako bi se spriječila bilo kakva opasnost i rizične situacije sličnog karaktera”, poručuju iz PUZ-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!