UZNEMIRILA FANOVE: Ava Karabatić priredila je nagradnu igru, a pobjednik dobiva – seks!

Ava Karabatić nije ušla u utrku za hrvatsku predsjednicu, iako se trudila, ali nije uspjela prikupiti 10.000 potpisa, pa je morala odustati.

Podsjetimo, kandidaturu je najavila riječima: “Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim”.

Ali, Ava ne miruje, pa je sada gotovo šokirala svoje fanove i bacila ih u nevjericu, jer – pokrenula je na Instagramu nagradnu igru. Pobjednik dobiva – seks!

Ava se ne šali, objavila je čak i propozicije nagradne igre:

“Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam napraviti svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svidjeti muškoj populaciji, riječ je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između seksa, vođenja ljubavi, predigre i hemije.

Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a šta je to uopće flert, ja mislim kad trepnem svoji okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osjetim neku vrstu hemije i bliskosti, seksualna tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vrijeme jako treba.

Seks je samo akcija, a kada se uključi zaljubljivanje automatski se uključuje predigra. Predigrom uživamo u svakom dijelu. Kad nema predigre, nema ni želje za zadovoljavanjem jedno drugo na pravi način, što je velika razlika između seksa fitnesa kako ga ja zovem i vođenja ljubavi.

Želim doživjeti s nekim nepoznatim fanom orgazam, naravno to ne znači doživjeti ljubav, to je samo dio seksa, ja se nadam da će nam se uključiti dolazak velike strasti i emocije i da ćemo imati seks koji će prštati od strasti i da će nam se 1 noć pretvoriti u 1001 noć.

Pravila igre – osoba treba biti punoljetna!!! – S obzirom da imam puno stranaca pratilaca zbog svjetske medijske eksponiranosti (izbori) mogu učestvovati svi ljudi različitih državljanstava i vjeroispovesti. Osoba da me zadovolji mora imati minimalno 15 cm! Obavezno mi poslati privatnu poruku na Instagramu – obavezno korištenje prezervativa – na Instagramu u poruci napisati šta najviše volite na mom tijelu i u mojoj duhovnosti”, napisala je Ava.

Osobno će, kaže, odgovoriti na poruku izvučenom dobitniku kako bi se “detaljno dogovorili u kom hotelu će imati seks”.

ava karabatić, faksimil

View this post on Instagram

Verjetno je malo ljudi, ki ne pozna pesem skupine Pop design…Na Božično noč…in v tej pesmi pevec na dolgo opisuje kako bo ostal sam na Božično noč…po vsej verjetnosti tudi na Silvestrovo…ker je ta pesem realna in vedno aktualna…predvsem s stališča da bo mnogo moških enako samih v zaključku leta…se kot božični čudež ponuja za mnoge enkratna priložnost…namreč hrvaška starleta…po novem tudi predsedniška kandidatka Republike Hrvaške…Ava Karabatić…je priredila nagradno igro…zmagovalec te igre bo lahko na njej pokazal svoje "akrobatske sposobnosti"…v posteljnih igrah brez meja…edino dva pogoja morate izpolnjevati…15cm+…in 18let+…torej lahko se prijavijo tudi ženske…seveda z umetnim pripomočkom prave dolžine…penzionisti z izkušnjami s tabletami za dvig atmosfere…temnopolti z veljavnim dovoljenjem za orožje dolgega dosega…no skratka zakaj oklevati…prijavite se…je velika večja možnost biti zmagovalec te igre kot glavni dobite jack pota…torej prijavite se zdej…ne zamudite te 1x priložnosti…naj vam zaključek leta zaznamuje Ava in njena brezmejna neumnost…mislim reči radodarnost… 🙂 #plačljivioglas #avakarabatic #hotchristmas #attentionwhore

A post shared by Azem Kapić (@azo7) on

Komentiraj