UŽAS U VINKOVCIMA: Dvoje mladih poginuli u jurnjavi BMW-om u rano nedjeljno jutro

Još jedna stravična prometna nesreća s izgubljena dva života dogodila se u rano ovonedjeljsko jutro.

Oko 3.30 sati u Vinkovcima u Ulici Alojzija Stepinca došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Riječ je o prometnici koja vodi od gradskog groblja prema izlazu iz Vinkovaca u smjeru Ivankova, odnosno Osijeka. Nakon dojave o nesreći, na tren su, osim policije, izašli i vatrogasci i hitna pomoć.

Na žalost, zbog težine zadobivenih ozljeda, liječnik iz hitne pomoći mogao je samo konstatirati smrt dvije osobe.

Očevid na mjestu nesreće u Stepinčevoj ulici obavili su operativci PU vukovarsko-srijemske, a očevidom je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva.

“Nakon završenog očevida prometne nesreće utvrdili smo da je 27-godišnjak upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice Alojzija Stepinca te je dolaskom do mjesta prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je sletio sa kolnika na zelenu površinu, a potom udario u drvo”, detalje tragične nesreće u Vinkovcima javila je policija.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 27-godišnji vozač i 20-godišnja putnica.

Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima naložila je obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici “Dr. Juraj Njavro“”u Vukovaru.

O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.