UŽAS U SREDIŠTU OSIJEKA: Mladić (22) pomeo autobusno stajalište – dvije su djevojke u bolnici

Teška prometna nesreća u kojoj su najmanje dvije osobe ozlijeđene dogodila se u petak oko 19 sati na autobusnoj postaji u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku, neposredno uz zgradu Glasa Slavonije.

U nekontroliranom kretanju BMW osječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao mlađi vozač, iz za sada nepoznatih razloga, zabio se u konstrukciju autobusne postaje, potpuno ju uništivši.

Pri naletu automobila, doznajemo, ozlijeđene su dvije djevojke, a pravo je čudo što ozlijeđenih nije bilo i više jer je autobusno stajalište bilo prepuno putnika, većinom učenika, javlja Glas Slavonije,

U pomoć ozlijeđenima priskočile su i djelatnice pekarnice koja se nalazi odmah uz autobusnu postaju, kao i zaposlenici i gosti susjednog kafića. Djelatnice pekarnice pozvale su hitnu medicinsku pomoć i policiju. Vrlo brzo na mjesto nesreće došla su dva vozila Hitne čiji su djelatnici pomogli ozlijeđenim djevojkama i prevezli ih u Klinički bolnički centar Osijek.

Nakon intervencije liječničke ekipe počeo je policijski očevid kojim bi se trebalo utvrditi što je uzrok ove nesreće. Neslužbeno doznajemo kako je više osoba primjetilo da je BMW, koji je dolazio iz smjera istoka, počeo “plesati” po cesti, pa je većina onih koji su se zatekli na autobusnoj postaji, uspjela na vrijeme pobjeći. Prava je sreća da nesreća nije završila s tragičnim posljedicama.

“Oko 19:05 sati u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku se dogodila prometna nesreća, 22-godišnji vozač osobnog automobila udario je u autobusno stajalište”, kazala je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU osječko-baranjske Kristina Vukojević Rac.

“Vozač je alkotestiran, alkotest je pokazao 0,0”, dodaje Vukojević Rac.