UŽAS U OSIJEKU: Potražio pomoć s nožem u vratu – ubola ga žena dok je bio u krevetu

Ilustracija
Ilustracija

U istražnom zatvoru je, zbog pokušaja ubojstva 43-godišnjeg supruga, završila je 39-godišnja žena.

Županijsko državno odvjetništvo Osijek sumnjiči 39-godišnjakinju da je u petak, u zajedničkom stanu u Osijeku, kuhinjskim nožem dva puta ubola supruga u vrat.

Time mu je nanijela teške i za život opasne ozljede, a život mu je spašen hitnom liječničkom intervencijom.

Od očevidaca koji su se u petak zatekli na Objedinjenom hitnom prijemu u Kliničkom bolničkom centru Osijek, saznaje se kako je muškarca koji je imao zabijen nož u vrat dovezla hitna pomoć, a u pratnji su bili i policajci.

Supruga je uhićena i ispitana u državnom odvjetništvu.  Sucu istrage Županijskog suda u Osijeku protiv nje je predloženo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Navodno je osumnjičena ubola supruga u vrat s leđa dok je ležao u krevetu. Potom je on ustao i s nožem koji mu je s prednje strane virio iz vrata, dok mu je drška noža bila sa stražnje strane, izišao iz stana, pozvonio susjedima i zamolio da zovu Hitnu pomoć.

Od Miroslava Rošca, glasnogovornika Županijskog suda u Osijeku, saznajemo da je sudac istrage prihvatio prijedlog odvjetništva i odredio 39-godišnjakinji istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Čovjek je izvan životne opasnosti, a što se točno dogodilo prije pokušaja ubojstva utvrdit će istraga.