UOČI DERBIJA NA RUJEVICI: Rijeka nakon Osijeka bez nekih igrača – Dinamo u naletu

rijeka, dinamo

Pred nama je još jedan veliki nogometni derbi. U 5. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastaju se na Rujevici sutra aktualni prvak Rijeka i viceprvak Dinamo.

Trener Rijeke Matjaž Kek ima velikih problema jer su neki igrači ‘pocrvenili‘, a neki su upitni zbog zdravstvenih problema.

“Mi smo još u fazi rekuperacije i prebrojavanja onih koji su ostali nakon Osijeka. Stanje u ekipi je takvo da je sigurno otpao Gavranović, a ni Bradarić ne izgleda dobro”, poručio je Kek.

Vjetar u leđa domaćinu sigurno će biti pun stadion na Rujevici, a trener Kek poziva na oprez.

“To su dva kluba koji su u zadnjim godinama najveći rivali, a na ljestvici je ista situacija. Sigurno je da nama u ovoj situaciji predstoji teška i neizvjesna utakmica, koja nosi veliki izazov i suparnika kojeg poštujemo i cijenimo”, najavio je Kek. Dinamo u Rijeku stiže osokoljen pobjedom nad Hajdukom, a trener Mario Cvitanović želi ponoviti izdanje svoje momčadi iz Maksimira.

“Idemo odigrati kvalitetnu utakmicu, dati sve od sebe i pokazati ono što smo radili i sve će doći na naplatu”, najavio je trener Modrih.

Bez obzira na sve nedaće koje su pogodile Rijeku Cvitanović smatra da je momčad Matjaža Keka uvijek opasan protivnik.

“Očekuje nas sigurno dobra Rijeka bez obzira na priče o izostancima. Rijeka je pokazala u ovom dijelu prvenstva, a i u prošlom da je šampion i mi sutra igramo protiv šampiona. Moja je želja da mi imamo gard pobjednika u svakom trenutku”, poručio je Cvitanović.

Utakmica na Rujevici je u 19 sati.

Komentiraj