UHVAĆEN U POKUŠAJU KRAĐE: Istaknuti karlovački HDZ-ovac sa sinom imao “pik” na armaturne šipke

Dvojica muškaraca prijavljeni su da su u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke.

PU karlovačka o svemu je izvijestila:

“Postupajući po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu.

Naime, muškarce su sumnjiči da su u večernjim satima 5. srpnja s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke.

Protiv osumnjičenih će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava”.

Da je riječ o istaknutom karlovačkom HDZ-ovcu i trenutno savjetniku ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepan Turkoviću (64) i njegovom sinu Miji (31) objavio je KAportal.

Turković je, navode, tijekom zadnjih trideset godina obnašao niz stranačkih funkcija, bio gradski i županijski vijećnik, kao i direktor gradskog poduzeća Zelenilo, predsjednik NK Karlovca i zadnje ravnatelj Županijske uprave za ceste.

Pisali smo i o njegovom uhljebljivanju u ovoj županijskoj ustavnovi, kad je Turković kao v.d. ravnatelja otvorio natječaj na radno mjesto savjetnika na koje se sam javio da bi, naravno i bio izabran.