UHIĆENI NAPADAČI NA TINEJDŽERA: Tukli su i cipelarili Leona u Dugom Selu

Iz PU zagrebačke vijest kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnih huligana koji su ispred osnovne škole u Dugom Selu pretukli 15-godišnjaka Leona nakon što su ga pitali je li kršten, za koga navija i zašto ima dugu kosu.

Podsjetimo, tinejdžera su nićim izazvani, kako je ispričao njegov otac, udarili šakom pa su ga cipelarili.

U priopćenju PU zagrebačke se kaže:

Trojica maloljetnika osumnjičena za sudjelovanje u tučnjavi u dvorištu obrazovne ustanove u Dugom Selu.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika starosti 15 godina te jednim starosti 14 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ s posljedicom teške tjelesne ozljede.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika da su 8. listopada 2022. godine oko 21 sat na otvorenom dvorištu obrazovne ustanove na području Dugog Sela trojica maloljetnika počinila kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122 st.1 Kaznenog zakona na štetu maloljetnika.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, trojica osumnjičenih maloljetnika su u zakonskom roku privedeni u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave zagrebačke dok je Kaznena prijava dostavljena dežurnom Općinskom kaznenom državnom odvjetniku za mladež u Zagrebu zbog počinjenja navedenog kaznenog djela”.