UHIĆEN NASILNIK: Nožem napao 32-godišnjaka, tukli se i ribičkim štapovima

Uhićen i kazneno prijavljen muškarac koji je krajem srpnja u Novoj Mokošici nožem napao 32-godišnjaka, prijetio mu smrću i oštetio mu vozilo.

U priopćenju PU dubrovačko-neretvanske se kaže:

U popodnevnim satima 23. srpnja ove godine, ispred ugostiteljskog objekta u Novoj Mokošici, muškarac u dobi od 59 godina hladnim je oružjem, odnosno nožem, uz prijetnje smrću, napao 32-godišnjaka koji se u tom trenutku nalazio u svom parkiranom dostavnom vozilu.

U pokušaju obrane, mlađi muškarac zadobio je posjekotinu na ruci. Potom su dvojica spomenutih muškaraca sukob nastavili na ulici udarajući se međusobno štapovima za ribanje, kada je mlađi muškarac zadobio i posjekotinu na glavi te mu je razbijeno vjetrobransko staklo na vozilu.

U ovom sukubu mlađem su muškarcu u dubrovačkoj bolnici konstatirane lakše tjelesne ozljede, dok je stariji muškarac odmah nakon događaja napustio područje Republike Hrvatske te je bio nedostupan policiji. Uhićen je jučer, 20. kolovoza, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinio kazneno djelo pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo oštećenja tuđe pokretne stvari.

Zbog navedenih kaznenih djela 59-godišnjak je jutros uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentiraj