UHIĆEN MLADEN GRDOVIĆ: Pjevač je alkoholiziran i bos pravio nered pred stanom bivše supruge

Policija je uhitila Mladena Grdovića u alkoholiziranom stanju zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom, od koje se, kako se nedavno saznalo, razveo u kolovozu ove godine.

Zadarski.hr prenosi da je 61-godišnji pjevač, koji se ne može pomiriti s razvodom, u alkoholiziranom stanju i bez cipela 29. listopada u ranim jutarnjim satima došao pred stan 49-godišnje Brankice i uputio joj pogrdne riječi.

Nedugo nakon toga policija ga je uhitila i nakon što se otrijeznio, 31. listopada privela ga na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Sud mu je u konačnici odredio mjeru zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Njemu je i 13. svibnja određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenosti manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom u skladu već spomenutog Zakona, nakon što se također pojavio na njezinoj adresi kada je htio nasilno ući u stan.

Foto: Facebook

Pjevač je stalno negirao bračne probleme, ali je zadarski.hr izvijestio da je supruga Brankica 21. svibnja podnijela tužbu radi razvoda braka, a sud ju je potvrdio u kolovozu. U tužbi je navela kako je s Mladenom zaključila brak 4. svibnja 1998. godine, ali da su njihovi odnosi teški i trajno poremećeni te da njihov zajednički život više nije moguć.

“Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka”, stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *