UHIĆEN GLUMAC ANDRIĆ: U Njemačkoj ga sumnjiče za prodaju 100 kg “trave”

Vladimir Andrić, vinkovački glumac i pomoćnik ravnatelja tamošnjeg kazališta ‘Joza Ivakić’ uhićen je u petak u Njemačkoj, a vijest o tome objavio je na svom Facebooku.

“Dragi prijatelji… Ja sam danas potpuno nevin optužen i uhićen na aerodromu u Njemačkoj jer sam 2018-2019 u Essenu prodao 100 kilograma trave. Jutros sam morao googlati gdje je uopće taj Essen.

Nikad nisam bio u tom gradu niti uopće u Njemačkoj do zadnje dvije godine kada sam išao vidjeti sestru i nećake.

Čuvajte mi moje cure… Ja ću ovdje u istražnom zatvoru dokazivati svoju nevinost i ako Bog da vidimo se uskoro. Volim vas”, poručio  je.

Andrić se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, a objavu je napisao dok je još mogao koristiti mobitel. Uhićen je na povratku iz Njemačke, gdje je bio u posjeti obitelji.

Da se ne radi o šali, Telegramu je potvrdio ravnatelj vinkovačkog kazališta Zdenko Rečić.

“Javio mi se danas prijepodne i rekao da je uhićen. Cijelo kazalište je na kolektivnom godišnjem, on je bio u Njemačkoj, znam da ondje ima sestru. Rekao je da se obratio za pomoć našem konzulatu, da ima prijatelje u Njemačkoj koji će mu pružiti pravnu pomoć. Siguran sam da je posrijedi greška i da ćemo ga već u ponedjeljak vidjeti u Vinkovcima”, kaže Rečić i dodaje da je Andrić obiteljski čovjek i otac dvije djevojčice.

Ravnatelj vinkovačkog kazališta rekao je za Telegram kako mu je Andrić, kada su se kratko telefonski čuli, rekao de je nevin i da se radi o zamjeni identiteta.