UBOJSTVO U RIJECI: Muškarac u središtu grada, u kafiću, ubio ženu – uhićen je

Rano poslijepodne u strogom centru Rijeke došlo je do tučnjave u kojoj je smrtno stradala žena.

Kako saznaje Riportal, muškarac je usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu, preko puta poznatog ugostiteljskog objekta Boa, okupljališta mnogih Riječana.

Sve se dogodilo pred očima konobara koji je u stanju šoka i trenutno mu se pruža psihološka pomoć, dodaju.

Iz policije su poručili:

“Danas oko 14:40 sati policija je zaprimila dojavu da je u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci došlo do tučnjave u kojoj je ozlijeđena ženska osoba.

Na mjestu događaja djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati ozlijeđenu, ali bezuspješno te je konstatirana smrt.

Zbog sumnje da je riječ o nasilnoj smrti, u tijeku je očevid koji obavljaju policijski službenici i nadležna državna odvjetnica.

Policija je pronašla osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica”.

“Došli su skupa, a koliko sam vidjela prvo su popili kavu i čaj pa onda naručili još jedan čaj. U tom trenutku je više ljudi bilo u kafiću. I jučer su bili zajedno na istom mjestu. Ona ima više od 70 godina, a on je mlađi i česti su gosti ovog kafića. On je cijelo vrijeme gledao u mene, a onda mi je konobar kada je to vidio rekao neka izađem van.

I dobro je da sam izašla jer je ženu napao iz čista mira. Skočio je na nju za šankom. Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka. Svu ju je izgrebao. Unakazio. Nepojmljivo mi je to što mi se događalo pred očima…tako iz čista mira. Kad se sjetim kako me prethodno fiksirao. Počela sam se tresti. Bilo me je strah. Kad je došla policija on je pobjegao i vidjela sam kako trči preko Koblerova trga. On vam inače na Korzu pjeva crkvene pjesme, a navodno se zove Romano.

Kad vidim da se netko tuče mene to jako pogađa i počnem se odmah tresti; ja ovako nešto u životu nisam vidjela. Meni je žao konobara jer je krasan dečko”, kazala je za Novi list šokirana svjedokinja.