UBOJSTVO KOD PLOČA: Mladića (29) dvojac usmrtio sjekirom – svemu kumovali droga i alkohol

PU dubrovačko-neretvanska je jutros objavila priopćenje nakon što je završeno kriminalističko istraživanje zbog ubojstva kod Ploča, gdje su dvojica ubila 29-godišnjaka sjekirom.

U priopćenju se kaže:

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave i policijskih službenika Policijske postaje Ploče dvije muške osobe u dobi od 40 i 41 godine osumnjičene su za kazneno djelo „Ubojstvo“ iz čl. 110. Kaznenog zakona.

Sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave”, objavila je policija.

Podsjećamo kako se ubojstvo dogodilo u obiteljskoj kući u mjestu Rogotin pokraj Ploča u četvrtak navečer. Ubijen je mladić iz Igrana, a osumnjičeni su bili s njim u prijateljskim odnosima. Pretpostavlja se da su ubojstvu kumovali droga i alkohol kojih ovom društvu nije nedostajalo, piše Slobodna Dalmacija.

Komentiraj