UBIO GA ILEGALNI MIGRANT: Uhićen ubojica Siniše V. iz tramvaja br. 6 u Zagrebu

Nakon stravičnog zločina u tramvaju linije 6 u Novom Zagrebu kada je ubodom kuhinjskog noža u vrat ubijen Siniša V. (52), policija je dugo tragala i uhitila 21-godišnjeg pakistanskog državljanina Muhammada S.

Kako doznaje Jutarnji list, uhićen je u Italiji, a kartu za zrakoplov kupio je istog dana nakon ubojstva i odletio u Rim.

Inače o Muhammadu S. se pisalo u našim medijima. Otišao je iz Pakistana kad mu je bilo 14 godina.

U Hrvatsku je ušao ilegalno 2017. a na kolodvoru u Vinkovcima nastradao je u svibnju tijekom tog ilegalnog puta kao maloljetnik i pritom ostao bez noge.

A sada je završio na crnim stranicama. O ubojstvu je tada PU zagrebačka objavila:

Jučer, 18. rujna oko 8.55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju.

Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”.

Mediji su objavili kako je ubijen Siniša V. (52) iz Zagreba.