U UTRKU ZA GRADONAČELNIKA NA KOTAČIMA: Zagreb više neće biti bombonijera iz koje se časte prijatelji, kumovi, koalicijski partneri – kaže Petek

Renato Petek, nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, na poseban je način najavio svoju utrku za gradonačelnika Zagreba.

Učinio je to u kombi vozilu bivše Hitne pomoći, u kojem će imati pokretni ured i biti na raspolaganju Zagrepčanima.

“Ovo je logotip Hitne pomoći za Grad Zagreb, naravno u političkom smislu. Nadam se da će građani dobro prihvatiti moje poruke i da ću zadobiti povjerenje njih i partnera s kojima ću krenuti u utrku za gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju 2021. godine”, poručio je Petek ispred zagrebačke Gradske uprave.

Vozilo bivše Hitne pomoći trebalo je završiti na otpadu, a on je od njega napravio pokretni ured te će dolaziti na pozive građana i na “konkretnim problemima tražiti konkretna rješenja”.

Puštena je i njegova internetska stranica www.renatopetek.hr, na kojoj se može vidjeti Petekova vizija Grada Zagreba, a idućih dana predstavit će tim s kojim će izaći na izbore te rješenja za ključne gradske probleme. 

Naglasio je Petek da će surađivati sa svima koji žele bolje Zagrebu, te upozorio kako je Zagreb unatoč tome što ima najveći prirez u Hrvatskoj, najzaduženiji hrvatski grad. To kani promijeniti uz izjavu kako je “Grad Zagreb trenutno bombonijera iz koje se časte mnogi – prijatelji, kumovi, brojni koalicijski partneri – to treba prestati. Vrijeme je za promjene”.

Komentiraj