U SVJETSKOM TRENDU: IT tvrtka “Undabot”postala “Run friendly” poslodavac

Svjetski trendovi u kontekstu poticanja zaposlenika na aktivan i zdravi život nisu zaobišli ni Hrvatsku, pa se tako proteklih dana uspješna zagrebačka IT tvrtka “Undabot” priključila “Run friendly” platformi – postali su “Run friendly” poslodavac u sklopu programa koji je osmislila i provodi Run Croatia.

– Izuzetno smo zadovoljni priključivanjem “Undabota” run friendly programu i osjećamo da smo napravili jedan prirodan korak u daljnjem razvijanju moderne kulture naše tvrtke.
Smatramo da je trčanje izvrsna aktivnost za sve aspekte ljudskog zdravlja, a našim zaposlenicima ćemo putem run friendly programa dodatno pomoći u ulaganju u sebe i u podizanju njihove kvalitete života, kako u Undabotu tako i izvan njega – rekao je Hrvoje Kapetanović, izvršni direktor Undabota.

Undabot osim što je poslovno uspješan, značajne uspjehe bilježi i na sportskom polju – u svojim redovima broji 33 developera, dizajnera, projekt managera i inženjera, od koji se više od polovice njih bavi nekom aktivnošću.

– Više od pola nas se bavi organizirano fizičkim aktivnostima, a od uspjeha i evenata na kojima smo sudjelovali bismo izdvojili Rijeka Kvarner trail (37km), Hahlici Kvarner trail (45km), Ucka Kvarner trail (42km), 100 milja Istre, Dalmatia Ultra Trail (53km), Zagrebački i Crikvenički maraton – rekli su nam u Undabotu i dodali kako se osim trčanja bave i nogometom, rukometom, košarkom, plivanjem (dva maratona) i obaranjem ruke.

“Run frinedly” platforma osmišljena je kao mreža poslodavaca, hotela i klinika unutar koje licencirani članovi imaju razne pogodnosti poput popusta u međusobnom poslovanju, a njihovi zaposlenici imaju mogućnost timskog natjecnja unutar GoCoin aplikacije, koja mjeri pretrčane kilometre i nagrađuje svakog korisnika/zaposlenika. Također, zaposlenici imaju mogućnost pripreme zdravog obroka unutar tvrtke, odlaska na svjetske utrke te dodatnih dva dana godišnjeg odmora, kao i korištenje popusta unutar “Run friendly” mreže.