U SDP-U KONAČNO MIR: Od danas svi zajedno gradimo još jači SDP – poručio je Grbin

“Na izborima koje smo netom proveli, SDP je pokazao da smo tu, da nas još ima i da možemo u našoj kampanji stvoriti ideje, prijedloge, sugestije i vizije koji će naprijed gurati ne samo našu stranku nego ono što je puno važnije – našu državu”, rekao je Peđa Grbin na konstituirajućoj sjednici Glavnog odbora SDP-a.

“SDP danas završava izborni proces. Izborom glavnog tajnika, predsjednice Glavnog odbora, poslovnog direktora i drugih zaokružit ćemo strukturu koja će voditi našu stranku u sljedeće četiri godine. Puno važnije od toga je da ćemo se završetkom našeg izbornog procesa početi konkretno, jako, žestoko baviti onime što očekuju naše članice i članovi, simpatizeri i birači SDP-a, kazao je.

Za predsjednicu Glavnog odbora SDP-a jednoglasno je izabrana bivša saborska zastupnica i pomoćnica ministra obrazovanja Marija Lugarić. Za glavnog tajnika, s jednom glasom protiv i jednim suzdržanim, izabran je Vedran Babić, voditelj Grbinove predsjedničke kampanje, a za poslovnog direktora jednoglasno Igor Cigula.

“Od danas svi skupa gradimo SDP kao stranku koja će se boriti za ekonomsku jednakost, pravedno društvo, za uništavanje korupcije koja razdire tkivo naše domovine, stranka koja će se boriti za solidarnost, ekonomsku i svaku drugu, prije svega, stranka koja će se boriti za slobodu – slobodu od govora mržnje, slobodu da budeš drugačiji i da te zbog toga nitko ne napadne”.

Naglasio je da od danas taj jaki SDP čine svi zajedno, “sve naše zastupnice i zastupnici, članice i članovi Glavnog odbora, Predsjedništva i svih drugih naših tijela, sve naše članice i članovi koji su svjesni da ovo naše društvo može ići naprijed i biti bolje”.

Komentiraj