U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Gradonačelnik Tomašević obišao i zagrebačku policiju

Gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević u već tradicionalnom obilasku hitnih službi obišao i zagrebačku policiju.

U novogodišnjoj noći, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević tijekom tradicionalnog obilaska hitnih službi pred samu je ponoć sa svojim najbližim suradnicima posjetio Policijsku upravu zagrebačku i policijske službenike koji ovu noć provode na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana. Gradonačelnika je dočekao načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.

U ovoj novogodišnjoj noći u kojoj se okupio određeni broj građana na središnjem zagrebačkom trgu,  svečani doček se odvija u najboljem redu.

Načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić rekao je „Stanje sigurnosti na području Policijske uprave je povoljno i dobro te da je stanje kretanja kriminaliteta, javnog reda i mira, stanje sigurnosti u cestovnom prometu zadovoljavajuće i dobro“.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević se zahvalio na dobroj suradnji tijekom cijele 2022. godine te čestitao nadolazeću Novu godinu uz želje da novogodišnja noć prođe mirno, bez izgreda i intervencija.

Na samom kraju oboje se poželjeli sretnu, uspješnu i sigurnu novu 2023. godinu svim građanima i svim policijskim službenicima, a posebno onima koji ovu novogodišnju noć provode radno.