U IME “LJUBAVI”: Svima u Hajduku, pa i meni, bi se svidjelo da izbacimo Dinamo – kaže Vlašić

U četvrtak u Londonu igraju West Ham i Dinamo, a Zagrepčani imaju priliku neriješenim rezultatom ostati u Europskoj ligi.

Ali ne misli tako Nikola Vlašić, Hajdukovac, sada igrač West Hama, koji s radošću govori o izbacivanju Dinama iz Europa lige.

“Bilo je lijepo kad sam došao na Maksimir s West Hamom i pobijedio 2:0, ali to je samo jedna pobjeda iz valjda 20 pokušaja! Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europa lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, no da budem iskren, fokusiran sam na West Ham i ne razmišljam previše o tome. Samo želim pobjeđivati”, rekao je Vlašić u razgovoru za internetsku stranicu West Hama, kako piše Index.

“I dok imamo rivalstvo između Hajduka i Dinama, jasno je da u hrvatskoj reprezentaciji igramo zajedno. Ipak, zna biti smiješno što i tada navijači dijele reprezentaciju na igrače ta dva kluba. Evo vam jedan primjer – u rujnu smo igrali protiv Slovenije, pobijedili smo 3:0 u Splitu, imali smo mnoštvo igrača i iz Hajduka i iz Dinama, no sve golove zabili su igrači iz Hajdukove akademije – Marko Livaja, Mario Pašalić i ja. Tako su nakon utakmice ljudi iz Splita govorili kako Hajduk daje najbolje igrače za reprezentaciju”, prepričao je Vlašić jedan od događaja.