TUŽNA ISTINA: Kristina (5) ne može na put za život – obustavljeno skupljanje pomoći

Screenshot/RTL
Screenshot/RTL

Kristina Hunjek (5) iz Daruvara, djevojčica oboljela od neuroblastoma, mogla se spasiti jedino vrlo skupom imunoterapijom u Barceloni, ali od puta se odustaje.

Uz pomoć humanitarne akcije i Udruge “ljubav na djelu” već je i skupljen dio novca, ali bolest je uznapredovala, pa djevojčica neće moći na put s roditeljima, javlja RTL.

Visokorizičan neuroblastom nadbubrežne žlijezde je uznapredovao, priopćeno je iz Udruge, pa je i prekinuta humanitarna akcija sakupljanja sredstava.

Priopćenjem su se oglasili i roditelji male Kristine Hunjek:

“Dragi svi koji ste omogućili našoj Kristini šansu za život! Mnogi od vas nas zovu i pitaju kako napreduje liječenje u Barceloni. Nažalost, moramo vas obavijestiti da su provedene pretrage u bolnici u Barceloni pokazale kako je Kristinina bolest u međuvremenu uznapredovala u tolikoj mjeri da početak liječenja u tom stanju nije moguć, radi čega smo bili primorani vratiti se u Hrvatsku. Mi i dalje ne gubimo nadu i vjerujemo da će joj se stanje stabilizirati. Zato – molite za našu Kristinu. Hvala još jednom svima na velikoj pomoći”.

Komentiraj