TUGA U HNK MLADOST: Vratar Mato Matić (20) preminuo dan nakon utakmice

Iz BiH stiže tužna vijest. Mato Matić (20) iz općine Domaljevac, koja se nalazi na granici sa Županjom, preminuo je dan nakon utakmice svog kluba, HNK Mladosti.

Od čega je oreminuo talentirani vratar zasad nije poznato, a klub se na svojem Facebooku oprostio od mladića.

”Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol.

Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskreno saučešće njegovoj obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smio ovako završiti.

Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj odori, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku.

Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakoj minuti koju si proveo s nama. Bodri nas sada s nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast.

Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vrijedno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti.

Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lijepih trenutaka. POČIVAO U MIRU BOŽJEM ANĐELE”, napisao je klub na Facebooku.