TUCAK ODABRAO: Vaterpolisti kreću u Južnu Koreju – ovo je 13 putnika

Podijelite članak

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije u Šibeniku je obznanio kojih 13 igrača putuje na Svjetsko prvenstvo u južnokorejski Gwangju.

Izvor: Media servis

Ivica Tucak još je jednom poručio da su mu te odluke kod odabira igrača vrlo stresne.

“To su najteže odluke za trenere u sportu. Sedmorica su otpala, a 13 ih ide na SP i tako to mora biti. Ovi koji ne putuju su dio naše reprezentacije i da će biti sutra dio naših uspjeha ili neuspjeha, sasvim je svejedno”, rekao je Tucak.

“Oni koji će igrati na SP su najbolje rješenje za našu reprezentaciju. Nadam se da ćemo to opravdati i vratiti se s dobrim vijestima”, zaželio je izbornik.

Barakude u ponedjeljak putuju u Južnu Koreju gdje ih očekuje još nekoliko pripremnih utakmica.

“Pred nama je finalni dio priprema. Slijedi nam brušenje taktike i nadam se da će nam par utakmica s Talijanima u Seulu biti od pomoći”, najavio je kapetan Andro Bušlje.

Hrvatska će u Južnoj Koreji braniti zlato osvojeno u Budimpešti, a glavni je cilj dosegnuti Tokio.”Idemo obraniti to zlato. Vjerujemo da ćemo u JK napraviti odličan rezultat, a glavna je meta viza za Olimpijske igre u Tokiju i nadam se da ćemo to i napraviti. S puno želje i motiva putujemo na ovo SP”, zaključio je na kraju Bušlje.

Izbornike se odlučio za: vratare Marka Bijača i Ivana Marcelića, braniče Andru Bušlju i Hrvoja Benića i Marka Macana, centre Luku Lončara i Josipa Vrlića te napadače Lorena Fatovića, Maru Jokovića, Javiera Garciju, Antu Vukičevića, Lovru Miloša i Anđela Šetku.

Komentiraj