TRUMPOVI – Ne sviđa mi se što u govorima psuje – kaže lijepa Slovenka Melania

melania trump, donald trump
Melania Tramp je u intervjuu MSNBC-iju otvoreno progovorila o svojih 11 godina braka s Donaldom Trumpom, ali i, braneći ga, nekoliko puta isticala kako su Trumpove rasističke izjave shvaćene pogrešno.
Zaljubila se u ovog biznismena, kako kaže, zbog njegovog “nevjerojatne pameti”, “velike energije” i njegovog šarma.
“Imamo sjajan odnos”, rekla je ova bivša manekenka, inače Slovenka, koja se rijetko viđa u muževoj kampanji, iako ga, kako kaže, podržava sto posto, čak i kada se zalijeće u neke kontroverzne izjave.
Podsjetimo da je gospođa Trump emigrirala iz Slovenije 1996. godine.
Braneći ga kaže i kako ne vjeruje da je njezin suprug  ekstreman u svom stavu o imigraciji.”Ne osjećam da je vrijeđao Meksikance”, rekla je o najavama Donalda Trumpa da bi izgradio zid prema Meksiku. “On je rekao ‘ilegalni migranti’ a nije govorio o svima… Nisu svi Meksikanci silovatelji, pogrešno ste ga razumjeli. On je rekao da ih ima puno među ilegalnim migrantima, ništa više.”

Po njoj javnost je i pogrešno shvatila muževu reakciju prema muslimanima. Braneći ga Melania je rekla: To ne važi za sve muslimane. Ipak, ne bi bilo loše da se uvede pojačana kontrola za one koji ulaze u zemlju. Cijeli svijet se bori protiv terorizma.”

Rekla je Melania i ponešto o privatnosti. Zamjera mu što u govorima mnogo psuje i kaže:

“Ne slažemo se uvijek oko svega i to je normalno. Ako me pita za savjet, kažem mu što mislim a njegovo je hoće li to prihvatiti ili ne. Rekla sam mu da mnogo psuje tijekom svojih govora, to mi se uopće ne sviđa.”