TROŠKOVI OD NULA KUNA: Irena Petrijevčanin Vuksanović među 7 najaktivnijih zastupnika HDZ-a

Može se, dakako – biti i mlad i u politici i to ne zbog osobne koristi, biti aktivan, ne biti rastrošan, ne podizati buku i galamu, radom se zalagati za boljitak, osuđivati sve i svačije nečasne radnje i biti u HDZ-u.

Irena Petrijevčanin Vuksanović najbolji je dokaz za to, a na Facebooku ima zanimljivu objavu, koju prenosimo u cijelosti:

Mediji pišu o troškovima saborskih zastupnika u zadnjem sazivu – moji ukupni troškovi bili su 0 kuna: 0 kn za dnevnicu, 0 kn za auto, 0 kn za avion, 0 kn za hotel i sve ostalo.
Nisam izostajala, osim na dva službena putovanja, za koja nisam tražila nikakve naknade. Po statistici spadam među 7 najaktivnijih zastupnika HDZ-a.

To je možda manje važno – ono što je, po meni, najvažnije – u politiku s 37 godina nisam ušla isključivo radi osobnog interesa već su mi cilj konkretni rezultati, a neke sam već i ostvarila. Oni koji me prate, znaju o čemu govorim.

Za mene je politika mogućnost da se učini štošta korisnoga za društvo u kojem svi živimo, a odgovoran i pošten rad najbolji je zalog za budućnost zemlje u kojoj će živjeti naša djeca – to je moj moto.

Od prvog dana sam protiv svih nečasnih radnji!

Gledam kako ovih dana neki „Showman“ saborski zastupnici koji su stvarali cirkus od sabornice likuju da su svi u HDZ-u lopovi. Čisto generaliziranje. Mnogo je poštenih, nažalost, ima i onih drugih.

Sve prije ili kasnije dođe na naplatu, kako rad, tako i nerad, kako poštenje, tako i ono suprotno.

Vrijeme uvijek otkriva istinu!

Komentiraj